Inholland logo vector

Inholland is een hogeschool met onderwijs voor studenten en professionals en praktijkgericht onderzoek voor de beroepspraktijk. Op diverse locaties verspreid over de Randstad bieden zij brede, en voor het regionale werkveld herkenbare bacheloropleidingen aan. Op diverse interessegebieden: van gezondheidszorg tot economie en van techniek tot onderwijs.

Hun onderwijs is onderscheidend op de thema’s duurzaam, gezond en creatief. Studenten en docenten werken op deze gebieden samen met het beroepenveld, overheden en maatschappelijke partners. Zij dagen studenten uit om te durven leren. De aanpak is persoonlijk en dichtbij, vanuit de overtuiging dat – voor docenten én studenten – zowel succes als tegenslag de sleutel zijn tot ontwikkeling als professional en als mens. Diversiteit is daarbij een kracht.

Meeloopdag op Hoge school InHolland
Hogeschool Inholland biedt 2 deelnemers aan om mee te kijken met les dat gerelateerd is aan wonen. Maar ook om een afstudeerkring bij te wonen. Melanie zal je meenemen in haar vak en vertellen waar ze zoal dagelijks mee bezig is. Zo zal je ook een rondleiding krijgen door het gebouw. Mocht jij daarna of tussendoor nog andere vragen hebben stel ze die dag dan gerust!

Datum

  • 20-09-2022 – 10.00 uur
  • 27-09-2022 – 10.00 uur
  • 04-10-2022 – 10.00 uur

Begeleiding
Melanie Beck, Stagecoördinator / relatiebeheerder/ docent recht etc.