Leer/loopbaancoaches

Binnen Corporaties in Beweging werken we met een pool van 5 leer/loopbaancoaches. 

Hoe werkt het?

De leer/loopbaancoaches willen jou helpen met het vergroten van je bewustzijn over jouw loopbaan en kijken of ze je kunnen ondersteunen om te leren en te ontwikkelen. De leer/loopbaancoach gaat, samen met jou, kijken hoe je de regie over jouw eigen loopbaan kunt houden of krijgen. Hoe je, je kunt ontwikkelen in je eigen functie. Soms zie je door alle mogelijkheden die er zijn, niet meer wat er nu voor opleiding bij je past.

Wie zijn het?

De leer/loopbaancoaches zijn medewerkers van de 19 corporaties in dit project. Renate van Dam (ook projectleider van Corporaties in beweging) is de coördinator van de leer/loopbaancoaches. Je kunt haar ook benaderen. Hieronder stellen de leer/loopbaancoaches zich uitgebreid aan je voor. 

Hoe maak ik een afspraak?

Neem telefonisch of per email contact op met de leer/loopbaancoach. De leer/loopbaancoach komt naar je toe of als je liever ergens anders wilt afspreken, ga jij naar de leer/loopbaancoach. Soms is 1 gesprek voldoende en soms maken jullie nog 1 of 2 afspraken. Als je geen voorkeur hebt voor een leer/loopbaancoach en je wilt kijken wie er bij je past, kun je ook contact opnemen met Renate van Dam, coördinator. Zij kan je verder helpen in je keuze.

Kosten?

Voor de inzet van de leer/loopbaancoach wordt 50 euro (exclusief BTW) in rekening gebracht van je Persoonlijke ontwikkelbudget (ongeacht het aantal gesprekken). Dit geldt niet voor een kort kennismakingsgesprek.

Wat mag je verwachten?

Professionele leer/loopbaancoaches met enige ervaring die dit vak heel serieus nemen, graag medewerkers ondersteunen en dit met zorg, integriteit en aandacht doen. Uiteraard zijn de gesprekken vertrouwelijk!

Ester Galvin Manzano

06-53 26 0304

e.galvinmanzano@maasdelta.nl

Ik ben Ester Galvin Manzano en ik werk als woonconsulent bij Maasdelta Groep. Al bijna 20 jaar ben ik werkzaam in corporatieland. Ik voelde dat het tijd was voor verandering en persoonlijke groei. In 2017 heb ik de Registeropleiding Professioneel Coach gevolgd en succesvol afgerond. Door het doen van deze opleiding ben ik van onbewust naar bewust gegaan. Ik zie mezelf als een proactieve coach. Ik leer je te kiezen op welke onderdelen je de regie kan pakken of nemen, waar je invloed op hebt. Ik leer je anders te denken; anders denken is anders doen. Hoe klein de verandering ook is, het kan je perspectief veranderen en je keuzes beïnvloeden. Wat durf jij te veranderen? Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak snel een afspraak voor een gesprek.

Gwen Wulfers

06-83 66 57 85

g.wulfers@bvow.nl

Ik ben Gwen Wulfers, manager Wonen & Vastgoed bij Onze Woning. Hiervoor heb ik bij verschillende corporaties gewerkt, met name in het Noorden van het land. Na mijn studie in Groningen blijven hangen, maar als geboren Randstedeling ben ik blij weer in het Westen terug te zijn.

Zelf ga ik in mijn werk het meeste stralen als ik mijn team zie groeien en zie hoe individuele medewerkers uit hun comfortzone durven te komen en nieuwe krachtige stappen durven te nemen. Speelsheid, humor, vertrouwen en integer zijn daarin voor mij belangrijke uitgangspunten. Ik geef je geen pasklare antwoorden en oplossingen, maar kan je wel helpen om je eigen (nieuwe) weg en je eigen antwoorden te vinden. Een klein stapje uit je eigen gebaande paden kan daarbij soms al voor een heel mooi resultaat zorgen.

En als ik je daarbij kan helpen, dan doe ik dat heel graag

Birgit Hijdra

06-14802505

B.Hijdra@trivire.nl

Ik ben Birgit Hijdra. Ik heb ruim 23 jaar gewerkt voor WoonInvest in verschillende functies en werk sinds 2018 bij Trivire als teamleider Wijkbeheer en Leefbaarheid. Dat jaar heb ik ook mijn coachopleiding afgerond.

Regisseren is de rode draad in mijn leven. Ik heb jarenlang radioprogramma’s geregisseerd, regisseerde en werd geregisseerd op het toneel en regisseerde mensen in de verschillende teams en afdelingen waar ik verantwoordelijk voor was. Alles wat ik geleerd heb van regisseren pas ik toe via coaching. Ik help mensen weer regie te nemen in hun eigen leven, wat zijn hun talenten, hun valkuilen, laat ze lef tonen, welke belemmerende gedachten hebben ze en hoe gaan ze daarmee om. Graag ga ik met jou hierover het gesprek aan!

Bianca Magdalena

06-1010 21 97

Bmagdalena@woonbron.nl

Ik ben Bianca Magdalena en werk als Communicatieadviseur bij Woonbron. De corporatiewereld is mij niet onbekend. In het verleden heb ik acht jaar met veel plezier bij Com.wonen gewerkt (heet nu Havensteder).

De afgelopen jaren heb ik ervaren hoe belangrijk het is om zelf de regie te nemen over je ontwikkeling/loopbaan. Dit ging uiteraard met vallen en opstaan, maar ik ben op de goede weg! Vorig jaar heb ik de training Coachend adviseren gevolgd en binnenkort start ik met de Masterclass Interne communicatie.

Ik vind het als coach belangrijk om “echt” te luisteren; wat zeg je nu eigenlijk, wat is de kern van jouw vraag, behoefte of ambitie. Het is belangrijk om dit eerst helder te krijgen. Daarna kan ik met mijn kennis en ervaring jou verder helpen om een begin te maken met de vervolgstappen voor jouw verdere ontwikkeling/loopbaan.

Interesse? Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak en samen gaan we aan de slag!

Debora Smits

06 – 47101251

debora.smits@havensteder.nl

Wie ben jij? Wat is jouw vraag? Wat zoek je? Zoek je iets totaal anders, haal je niet alles uit jezelf of je baan, of is dat glas de laatste tijd alleen maar half leeg? Ik ben er voor jou, ik begin met luisteren en daarna vragen. Zodat we samen jouw vraag scherp krijgen en vervolgens de route uitstippelen naar het antwoord. Werk maakt een groot deel uit van ons leven, dus ik vind het belangrijk dat je werk doet dat bij je past en waar je voldoening uit haalt. En wat dat is, dat verschilt voor iedereen.

Ik ben Debora Smits, en ik werk bij Havensteder als adviseur Strategie. Zelf ook continu aan het ontdekken hoe ik meer uit mijn werk en mijzelf haal. En vooral waar ik blij van word. Dat is in ieder geval leren en groeien, niet alleen maar ook juist samen. Daarnaast ben ik ook theesommelier, dus als je op zoek ben naar een heerlijke thee, dan mag je mij ook bellen. Tot snel!