Leer/loopbaancoaches

Binnen Corporaties in Beweging werken we met een pool van leer/loopbaancoaches. 

Hoe werkt het?

De leer/loopbaancoaches willen jou helpen met het vergroten van je bewustzijn over jouw loopbaan en kijken of ze je kunnen ondersteunen om te leren en te ontwikkelen. De leer/loopbaancoach gaat, samen met jou, kijken hoe je de regie over jouw eigen loopbaan kunt houden of krijgen. Hoe je, je kunt ontwikkelen in je eigen functie. Soms zie je door alle mogelijkheden die er zijn, niet meer wat er nu voor opleiding bij je past.

Wie zijn het?

De leer/loopbaancoaches zijn medewerkers van de 17 corporaties in dit project. Renate van Dam (ook projectleider van Corporaties in beweging) is de coördinator van de leer/loopbaancoaches. Je kunt haar ook benaderen. Hieronder stellen de leer/loopbaancoaches zich uitgebreid aan je voor. 

Hoe maak ik een afspraak?

Neem telefonisch of per email contact op met de leer/loopbaancoach. De leer/loopbaancoach komt naar je toe of als je liever ergens anders wilt afspreken, ga jij naar de leer/loopbaancoach. Soms is 1 gesprek voldoende en soms maken jullie nog 1 of 2 afspraken. Als je geen voorkeur hebt voor een leer/loopbaancoach en je wilt kijken wie er bij je past, kun je ook contact opnemen met Renate van Dam, coördinator. Zij kan je verder helpen in je keuze.

Kosten?

Voor de inzet van de leer/loopbaancoach wordt 50 euro (exclusief BTW) in rekening gebracht van je Persoonlijke ontwikkelbudget (ongeacht het aantal gesprekken). Dit geldt niet voor een kort kennismakingsgesprek.

Wat mag je verwachten?

Professionele leer/loopbaancoaches met enige ervaring die dit vak heel serieus nemen, graag medewerkers ondersteunen en dit met zorg, integriteit en aandacht doen. Uiteraard zijn de gesprekken vertrouwelijk!

Diana Dirkzwager

06- 27 05 73 99

d.dirkzwager@vidomes.nl

Ik ben Diana en werk als projectleider sociaal beheer bij Vidomes. Ik zie kansen en mogelijkheden en denk niet graag in blokkades en barrières. Dit alles gepaard met humor en relativeringsvermogen. Waar word ik blij van? Achterhalen waar de kracht van iemand zit en helpen dit om te zetten in de praktijk! Graag wil ik jou bewust maken van de ontwikkelingen die mogelijk zijn. Voor jezelf en voor je organisatie. Haal uit jezelf wat er in zit. Vaak is dit meer dan je denkt. Heb ik je enthousiast gemaakt?

Ester Galvin Manzano

06-53 26 0304

e.galvinmanzano@maasdelta.nl

Ik ben Ester Galvin Manzano en ik werk als woonconsulent bij Maasdelta Groep. Al bijna 20 jaar ben ik werkzaam in corporatieland. Ik voelde dat het tijd was voor verandering en persoonlijke groei. In 2017 heb ik de Registeropleiding Professioneel Coach gevolgd en succesvol afgerond. Door het doen van deze opleiding ben ik van onbewust naar bewust gegaan. Ik zie mezelf als een proactieve coach. Ik leer je te kiezen op welke onderdelen je de regie kan pakken of nemen, waar je invloed op hebt. Ik leer je anders te denken; anders denken is anders doen. Hoe klein de verandering ook is, het kan je perspectief veranderen en je keuzes beïnvloeden. Wat durf jij te veranderen? Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak snel een afspraak voor een gesprek.

Gwen Wulfers

06-83 66 57 85

g.wulfers@bvow.nl

Ik ben Gwen Wulfers, manager Wonen & Vastgoed bij Onze Woning. Hiervoor heb ik bij verschillende corporaties gewerkt, met name in het Noorden van het land. Na mijn studie in Groningen blijven hangen, maar als geboren Randstedeling ben ik blij weer in het Westen terug te zijn.

Zelf ga ik in mijn werk het meeste stralen als ik mijn team zie groeien en zie hoe individuele medewerkers uit hun comfortzone durven te komen en nieuwe krachtige stappen durven te nemen. Speelsheid, humor, vertrouwen en integer zijn daarin voor mij belangrijke uitgangspunten. Ik geef je geen pasklare antwoorden en oplossingen, maar kan je wel helpen om je eigen (nieuwe) weg en je eigen antwoorden te vinden. Een klein stapje uit je eigen gebaande paden kan daarbij soms al voor een heel mooi resultaat zorgen.

En als ik je daarbij kan helpen, dan doe ik dat heel graag