Jouw loopbaan

Als je loopbaanadvies wilt of wilt onderzoeken welke mogelijkheden er voor je zijn, dan ben je aan het goede adres. We bieden verschillende mogelijkheden om je te oriënteren op de toekomst. Bijvoorbeeld met leer-/loopbaancoaches.

coachen

Leer-/loopbaancoaches

Als je op zoek bent naar vrijblijvend loopbaanadvies. Of je wilt gewoon je loopbaan eens tegen het licht houden en kijken welke uitdagingen of mogelijkheden er voor jou zijn. De speciaal geselecteerde en opgeleide coaches helpen je verder op je weg. Maak een afspraak.

Loopbaanwijzer

Tevreden over je loopbaan? Doe je het werk dat je graag wilt doen? Misschien is er wel meer uit je huidige baan te halen. En weet je wel wat je wilt? De Loopbaanwijzer helpt je na te denken over je loopbaan en om richting te bepalen. En je krijgt er twee gratis loopbaangesprekken bij!


Matchmaker Renate van Dam

Ben je op zoek naar een stageplek, een tijdelijk project (bijvoorbeeld in combinatie met je huidige werk), een andere functie of een klus, binnen of buiten de sector? Dan kun je je vraag neerleggen bij Renate van Dam. Zij is de matchmaker die vraag en aanbod in het project kent en ontsluit.

Ervaringen

Lees meer over de ervaringen van medewerkers met stages, leer-/ loopbaancoaches en workshops.

Netwerkbijeenkomsten

Gericht netwerken met je vakgenoten helpt je beter te worden in je vak. Je kunt door kennis te delen veel voor elkaar betekenen. Kijk wat je kunt doen om te netwerken.