Inspiratie

Werknemers die goed op hun plek zitten presteren beter én zijn gelukkiger. Alleen dat is al een goede reden om regelmatig te checken of je functie nog bij je past. Daarnaast krijgt iedereen binnen de corporatiesector te maken met veranderingen: managementfuncties verdwijnen, taken worden uitbesteed en diverse functies zullen verdwijnen of veranderen. Het is dan voor alle medewerkers, jong en oud, met welke opleiding dan ook, belangrijk om regie te geven aan hun eigen loopbaan.

Ook al denk je misschien dat dit project niet voor jou bedoeld is, of zie je er tegenop met je loopbaan aan de slag te gaan, toch willen we je uitnodigen de eerste stapjes te zetten, hoe klein dan ook. Elk initiatief wordt gewaardeerd. Daarbij biedt de corporatiebranche veel mogelijkheden tot (om)scholing. Neem contact met ons op of met de HR-adviseur van jouw corporatie en ontdek je mogelijkheden.

Klik hieronder voor leuke en interessante linkjes die je kunnen helpen bij jouw zoektocht.

Persoonlijkheidstest

Persoonlijkheidstest

Deze test bekijkt wie je bent en waarom je de dingen doet zoals je ze doet. De test gaat uit van zestien persoonlijkheidstypen.

belbin-schema-2

Groepsrollentest

Via deze test kun je bepalen in welke mate, vanuit je persoonlijkheid, verschillende teamrollen je aanspreken.