HW Wonen

De Hoeksche Waard is de thuisbasis van HW Wonen. Hier bieden zij ruim 10.000 (huur)woningen en diensten aan die naadloos aansluiten bij de maatschappelijke ontwikkelingen en individuele woonwensen.

Iedereen verdient een goed thuis. Een plek waar je je veilig en prettig voelt en waar je graag met familie en vrienden verblijft. Een plek waar je de weg kent en waar alle nodige voorzieningen in de buurt aanwezig zijn. Voor iedereen ziet deze plek er net even anders uit. We hebben immers niet allemaal precies dezelfde wensen en ideeën over wat een ’thuis’ voor ons betekent. Maar voor ons allemaal geldt dat we op een plek willen wonen waar we ons thuis voelen. En waar we tegen onszelf kunnen zeggen: welkom thuis!

Hun ambitie

Zij zetten zich in om van een huis een thuis te maken en helpen inwoners van de Hoeksche Waard bij het vinden van hun ’thuis’. Daarbij richten zij zich op vijf pijlers: Zij maken zich sterk voor comfortabele en gezonde woningen (1) in een prettige woonomgeving (2), met een huurprijs die past bij de portemonnee van hun huurders (3). Daarbij hebben zij steeds meer oog voor het milieu (4) en vinden zij het belangrijk dat de dienstverlening past bij de wensen en (zorg)behoefte van onze huurders (5).

Kennissessie

Nieuwbouw en Duurzaamheid – Kleinschalige Kennissessie

Inhoud

HW wonen bouwt hun nieuwbouwwoningen zeer duurzaam volgens de EPV voorschriften en brengen een Energieprestatievergoeding (EPV) in rekening bij de huurders.

Tijdens deze kennissessie praten zij jou graag bij over de technieken die zij hiervoor gebruiken en hoe deze woningen passen in hun Duurzaamheidsbeleid. Ook vertellen zij u graag hoe zij omgaan met de EPV regeling en die toepassen op hun nieuwbouw woningen. Met deze (bijna) NOM woningen dragen zij maximaal bij aan de regionale doelstellingen om in 2040 een Energie neutrale Hoeksche Waard te zijn.

Wil jij hier mee weten over hoe hun verduurzamingsprojecten bijdragen aan de regionale duurzaamheidsdoelstellingen dan is dit een interessante kennissessie voor jou!

Datum

  • volgt ASAP

Begeleiding Webinar
Richard Reedijk en Kevin Uijtdewillegen