Mijn naam is Sander Colnot. Ik ben 44 jaar, ik werk al sinds 2004 in de corporatiesector en sinds 2019 bij SVH als proces- en informatieanalist. In mijn werk en in mijn privéleven heb ik altijd een sterke analytische kant gehad en een creatieve, mensgerichte kant die ik nog verder mag en wil ontwikkelen. Tijdens een training werd ik me ervan bewust dat ik niet tussen deze kanten hoef te kiezen. Dat ze elkaar juist kunnen versterken. Daarom ben ik nu zo blij met mijn 2e rol als ontwikkelcoach.

Loop je ergens tegenaan en zou je daar een keer met iemand naar willen kijken? Ik vind het leuk om samen met jou te onderzoeken waar je verlangens en talenten liggen en dat wat je nog tegenhoudt. Wat er daarna nodig is, verschilt van mens tot mens. Voor de een is dat een heel concrete stap, voor de ander is het voldoende om het bewustzijn te vergroten.

Het enige dat ik van jou nodig heb is de bereidheid om naar jezelf te kijken. Want als jij bereid bent te onderzoeken wat jouw eigen rol is, kun je ook zelf de oplossing vormgeven. En daarbij ondersteun ik je op verschillende manieren. Dat is een wisselwerking tussen praten en voelen, tussen ratio en intuïtie. Ik werk lichaamsgericht, creatief, met stilte en met muziek en soms met dromen. Kortom: nét even op een diepere laag. Ik kijk graag met je mee en weet zeker dat het antwoord al in jou te vinden is.