Werk maakt een groot deel uit van ons leven, dus ik vind het belangrijk dat je werk doet dat bij je past. Past bij jouw persoonlijkheid, kwaliteiten en ambities. Vaak begint een ontwikkeltraject omdat iets “knelt”. De sleutel hiervoor kan bijvoorbeeld liggen in aanpassingen in je huidige baan, een andere mindset, effectiever samenwerken, een opleiding of het roer drastisch om gooien.

Het begint met dat jij jouw leerdoel formuleert. Dit kan een heel concreet leerdoel zijn of juist heel onderzoekend en open. Stap voor stap ga jij dit leerdoel realiseren, ik creëer de voorwaarden hiervoor. Dit doe ik door coaching waarin ik jou begeleid en stimuleer de regie te pakken. Rust, positiviteit, variatie en haalbaarheid staan centraal.

Mijn naam is Debora Smits, ik werk bij Havensteder als adviseur Organisatie Ontwikkeling en daarnaast ben ik gediplomeerd coach.  Ik ben zelf ook continu aan het ontdekken hoe ik meer uit mijn werk en mijzelf haal. En vooral waar ik blij van word. En dat is in ieder geval mensen stimuleren om het beste uit zichzelf te halen.