Durf jij de uitdaging aan?

Corporaties in beweging is een samenwerkingsverband in de regio Haaglanden/Rijnmond. Zestien corporaties werken samen aan het thema duurzame inzetbaarheid. Vijf corporaties; Vidomes, SOR, Havensteder, Maasdelta en Ressort Wonen bieden gezamenlijk afgestudeerde hbo- en wo’ers de unieke kans om per 1 november 2018 een uitdagend traineeprogramma te volgen voor anderhalf jaar.

Gaat je hart sneller kloppen van vraagstukken op het gebied van leefbaarheid & wonen en wil je werken bij deze corporaties met kwaliteit? Houd je van een uitdaging en weet jij met jouw creativiteit onze corporaties te inspireren? Dan zoeken wij jou! Een ondernemende trainee die binnen en buiten de grenzen van zijn/haar expertisegebied de corporatie voorziet van nieuwe inzichten.

Het traineeprogramma

In 1,5 jaar werk je als trainee elk half jaar aan een afwisselende opdracht bij 1 van de genoemde corporaties. Kleine corporaties, middelgrote en grote corporaties komen voorbij, allemaal met hun eigen dynamiek en vraagstukken. Met jouw frisse en creatieve blik ben jij voor de corporatie van toegevoegde waarde en breng je hen nieuwe inzichten. Het is een programma voor mensen die willen ontdekken, leren en werken. De corporatie staat voor prettig en betaalbaar wonen en het huisvesten van kwetsbare mensen. Een grote maatschappelijke betrokkenheid en een sociaal hart zijn hierbij onmisbaar.

Persoonlijk ontwikkelprogramma

Binnen het traineeprogramma neem je deel aan een persoonlijk ontwikkelprogramma. Samen met je collega-trainees volg je leerzame dagen die gaan over o.a.; persoonlijk leiderschap, besluitvorming, presentatietechnieken, conflicthantering. Je hebt intervisie met elkaar en je wordt begeleid door de corporatie zelf maar ook vanuit Corporaties in beweging krijg je ondersteuning.

Wie zoeken wij

Als trainee werk je zelfstandig aan opdrachten binnen een team of afdeling binnen één van de volgende clusters: sociaal en maatschappelijk, staf- en interne dienstverlening of de cluster vastgoed (beheer, ontwikkeling en beleid). Ben je maximaal 2 jaar geleden afgestudeerd in de richting van bedrijfs- (technische) bestuurs- of organisatiekunde, sociologie, psychologie, sociale geografie, sociale wetenschappen, MBI bouwkunde of vastgoed en makelaardij? Heb je een groot sociaal hart èn wil je 1,5 jaar intensief met je (persoonlijke) ontwikkeling aan de slag? Zoek dan niet verder! Heb je een technische achtergrond, dan moet je zeker reageren! We hebben verschillende opdrachten waarbij je een technische of bouwkunde achtergrond goed kunt gebruiken.

Wij bieden

Wij bieden jou een traineeship aan voor 1,5 jaar. Tijdens het 1e half jaar van het traineeship wordt verkend of er een match is tussen ons. Is er een match, dan volgt een verlenging van een jaar. Het salaris voor deze functie begint bij € 2.213,- op basis van een 36-urige werkweek (schaal D – CAO Woondiensten) en gedurende je traineeship bouw je salaris op. Een verklaring omtrent gedrag is onderdeel van de procedure.

Interesse?
Denk jij het creatieve en ondernemend talent te zijn die op deze basis de corporaties Vidomes, SOR, Havensteder, Maasdelta en Ressort Wonen weet te inspireren en ontwikkelen?
Dan nodigen we je graag uit vóór vrijdag 5 oktober te solliciteren via het opsturen van jouw CV en motivatie naar contact@corporatiesinbeweging.nl, t.a.v. Renate van Dam.
De selectieochtend zal plaatsvinden op vrijdag 19 oktober van 9.30 uur tot 13.30 uur bij Havensteder, Scheepmakerspassage 1, 3011 VH Rotterdam.
Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Renate van Dam, projectleider Corporaties in beweging, telefoon 06 5116 7491.