Maart 2021; de maand van de mobiliteit!

Als lid van de projectgroep van Corporaties in Beweging, vind ik dat ik op zijn minst het goede voorbeeld moet geven, dus ik had mezelf voor 4 netwerksessies beschikbaar gesteld.
Die allemaal werden ingevuld! In de week van 8 tot en met 12 maart heb ik een uur kunnen sparren met Ingrid van Loon (Maaskoepel), Ingrid Gerritsen (Woonkracht10), Hester Lagemann (KWH) en de week erna met Monique van Laar (Fien Wonen).
In deze rare Corona-tijd zijn geen live workshops mogelijk of een gezellig live medewerkersevent, dus hoe leuk is het dan om 1-op-1 online kennis te maken met collega’s van andere corporaties!
Allerlei onderwerpen kwamen aan bod, van ‘hoe gaat bij jullie het thuiswerken’ tot ‘verbinding houden op afstand’ en nog veel meer. Tips & tricks werden uitgewisseld en de belofte om elkaar te vinden bij het willen sparren over bepaalde onderwerpen. Heel waardevol en ik hoop echt dat medewerkers van alle vakgebieden in de toekomst gaan connecten via zulke sessies, want het netwerk van Corporaties in Beweging biedt ook op deze manier veel meerwaarde!

Antoinette Heijnen
HR-adviseur Rondom Wonen