Bestand:Haagse Hogeschool logo vector.svg

Jonge mensen voorbereiden op de toekomst, dat doet De Haagse Hogeschool. Ze delen hun kennis en geven studenten bagage mee waarmee ze stevig in hun schoenen staan. Dat doen ze met drie centrale thema’s: wereldburgerschap, internationalisering en netwerken. Studenten kunnen hierdoor bewust kijken naar de wereld om hen heen. Hun hele leven lang.

De Haagse Hogeschool wil een inclusieve campus zijn. Daarom staan gelijke kansen bij hen centraal en streven ze naast een diverse studentenpopulatie naar een grote diversiteit aan medewerkers. Als hogeschool staan ze immers midden in de samenleving en dienen ze daar een afspiegeling van te vormen. Daarom hechten zij veel waarde aan het optimaal benutten van verschillende perspectieven en achtergronden van hun medewerkers. Zo vinden ze nog meer aansluiting bij de studenten en de veranderende wereld om hen heen.

Aan De Haagse Hogeschool studeren bijna 26.000 studenten uit meer dan 140 verschillende landen. De Haagse Hogeschool bestaat uit faculteiten, lectoraten en diensten. De studenten volgen in, vier vestigingen, een bachelor, een master of post-hbo-opleiding. En er werken ruim 1.900 medewerkers, waarvan 65% in een onderwijzende en 35% in een ondersteunende functie.

Webinar

De Haagse Hogeschool geeft een netwerksessie over de functie van hogeschooldocent.

Inhoud

Overweeg je om hogeschooldocent te worden, dan moet je je zeker inschrijven voor dit netwerkuur. Tijdens dit netwerkuur zullen zij je informeren over de Haagse Hogeschool als werkgever, het vak hogeschooldocent en wat je in huis moet hebben voordat je kunt solliciteren.

Je gaat in gesprek met recruiter, Pamela Schmitt-Leidsman over vacatures. De HRM businesspartner vertelt je over de mogelijkheden van Haagse Hogeschool. Jocie van Kasteren, docentopleider vertelt je over het docentvak, de competenties & de benodigde kwalificaties. Van belang is wel dat je masteropleiding hebt afgerond of binnen aanzienlijke tijd gaat afronden. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om andere vragen te tellen.

Datum

15-03-2021 – 13.00 uur

Begeleiding Webinar

Jolanda Alkemade, HRM Businesspartner