Creatief online samenwerken

Online samenwerken is here to stay. Zoek je naar manieren om dat op een creatieve manier te doen? In onze workshop Creatief Online Samenwerken laten we deelnemers ervaren hoe je ook online vol energie en resultaat kunt werken. Met digitale post-its waarbij we gebruik maken van digitaal whiteboard Miro, naast Zoom waarin je elkaar ziet en hoort.

Tijdens deze online workshop doorlopen we een aantal creatieve werkvormen, zoals een digitale kennismakingsoefening, het ophalen van ideeën en het aanbrengen van focus. Zaken die je in een reguliere vergadering dus ook kunt doen. Zo ervaart iedereen dat online samenwerken ook op een interactieve manier kan, waarmee mensen vol energie de digitale zaal uit stuiteren!

Datum
Woensdag 23 februari van 15.00 – 16.30 uur.
Donderdag 24 februari van 09.30 – 11.00 uur.

Trainer
De trainer is Sanne Jeukens van STORMPUNT.

Kosten
De kosten voor deze workshop zijn per persoon 50 euro, exclusief btw. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget of (als dat niet toereikend is) van je salaris.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven bij Corporaties in Beweging, e-mail contact@corporatiesinbeweging.nl
Graag je naam, e-mailadres en bij welke corporatie je werkzaam bent vermelden.