Corporaties in beweging

De woningcorporaties; Woonbron, Ressort Wonen, Wbv Hoek van Holland, Wonen Midden-Delfland, Maas wonen, Vidomes, Havensteder, SOR, Patrimonium Barendrecht,  Wooncompas, Maasdelta, Wooninvest, Trivire,  Rondom Wonen, Woonplus, Wonen Wateringen, Sociale Verhuurders Haaglanden, Maaskoepel, Woningstichting Samenwerking,  Waterweg Wonen, De Goede Woning, 3B wonen en de organisaties, KWH, SVH en Maaskoepel, werken samen in Corporaties in Beweging. Het initiatief heeft als doel om medewerkers de mogelijkheid te geven om zelf regie te nemen over hun loopbaan in een snel veranderende arbeidsmarkt.

Dat klinkt gemakkelijk, maar dat is het niet. Het vraagt van iedereen een open, ondersteunende en enthousiaste houding waarin ruimte wordt genomen en geboden om in beweging te komen. Om werk te vinden dat aansluit bij iemands passie en kracht. Werk dat bij je past en waarin talenten optimaal worden ingezet, geeft energie en zorgt ervoor dat ook je nog lang inzetbaar bent.

We richten ons op drie hoofdlijnen: bewustzijnsvergroting, ontwikkeling van vaardigheden en matching.

Corporaties in beweging wordt ondersteund door FLOW.

Projectleider

Renate van Dam is projectleider en aanspreekpunt. Renate is interim hr-professional en coach van beroep.  Via een opdracht bij een woningcorporatie is zij in contact gekomen met het project “Corporaties in Beweging”. Zij heeft bij verschillende corporaties gewerkt maar ook in heel veel andere branches. ‘Ik vind het een erg mooi initiatief in de regio Haagland/Rijnmond. In mijn werk zie ik dat het helpt om met mensen over hun passie, kwaliteiten en loopbaan te praten. Vaak zet het mensen concreet in beweging. Of in ieder geval zet het mensen aan om na te denken over hoe zij in hun werk/leven staan. En wat zij willen bereiken. Daarom zet ik mij graag in voor dit initiatief.’

Contactgegevens

Renate is te bereiken via contact@corporatiesinbeweging.nl en op het telefoonnummer 06-51 16 74 91.