Corporaties in beweging

De woningcorporaties; Woonbron, Ressort Wonen, Wbv Hoek van Holland, Wonen Midden-Delfland, Maas wonen, Vidomes, Havensteder, SOR, Patrimonium Barendrecht,  Wooncompas, Maasdelta, Wooninvest, Trivire,  Rondom Wonen, Woonplus, Wonen Wateringen, Sociale Verhuurders Haaglanden, Maaskoepel, Woningstichting Samenwerking,  Waterweg Wonen, De Goede Woning, 3B wonen en de organisaties, KWH, SVH en Maaskoepel, werken samen in Corporaties in Beweging. Het initiatief heeft als doel om medewerkers de mogelijkheid te geven om zelf regie te nemen over hun loopbaan in een snel veranderende arbeidsmarkt.

Dat klinkt gemakkelijk, maar dat is het niet. Het vraagt van iedereen een open, ondersteunende en enthousiaste houding waarin ruimte wordt genomen en geboden om in beweging te komen. Om werk te vinden dat aansluit bij iemands passie en kracht. Werk dat bij je past en waarin talenten optimaal worden ingezet, geeft energie en zorgt ervoor dat ook je nog lang inzetbaar bent.

We richten ons op drie hoofdlijnen: bewustzijnsvergroting, ontwikkeling van vaardigheden en matching.

Corporaties in beweging wordt ondersteund door FLOW.

Projectleider

Over Jeff Boiten


Ik ben een 35 jarige vader, echtgenoot, sporter, coach en HR man in hart en nieren. Ik ben getrouwd met mijn vrouw Arine, en samen hebben wij twee kinderen Boaz van 6 en Lyv van 4. Met een achtergrond in arbeid- en organisatiepsychologie ligt mijn passie op het vlak van verandermanagement, organisatieontwikkeling en eigenlijk het op gang brengen van verandering in de breedste zin van het woord. Ik help mensen en/of organisaties graag verder, of het nou gaat om het persoonlijke of het zakelijke. Het goede gesprek is daarbij altijd de basis. Dus mocht Corporaties in Beweging iets voor jou/jullie kunnen betekenen, dan hoor ik dat graag!

Contactgegevens

Jeff is te bereiken via jeffrey.boiten@publiek.nl en op het telefoonnummer 06-511 674 91.