Wegens het vertrek van een 3-tal loopbaancoaches is Corporaties in Beweging op zoek naar

Loopbaancoaches

“Een mensenmens die het leuk vindt om anderen te begeleiden in hun ontwikkeling, voor gemiddeld een dag per maand”

Binnen het regionale samenwerkingsverband Corporaties in Beweging, willen we medewerkers inspireren om vaardigheden te ontwikkelen middels workshops, intervisie en coaching. We hebben een pool van interne loopbaancoaches die met medewerkers sparren over hun ontwikkeling. Op dit moment bestaat deze pool uit 8 loopbaancoaches en door het vertrek van een paar loopbaancoaches zijn wij op zoek naar 3 nieuwe loopbaancoaches.

Je begeleidt medewerkers die willen werken aan hun eigen (markt)waarde voor hun werkende leven. Je inspireert mensen en zet ze aan om te leren en zich verder te ontwikkelen. Je kijkt samen met medewerkers hoe zij de regie over hun eigen loopbaan kunnen vormgeven.

Jij bent een professional die:

  • een Hbo werk-en denkniveau heeft;
  • een gerichte loopbaancoaching of coachingsopleiding heeft gevolgd of bereid is om te volgen; 
  • bereid is om zich te verdiepen in de CAO Woondiensten (met name het individuele leerbudget), FLOW (Loopbaanwijzer, Kansenportaal), de in- en externe arbeidsmarkt en andere ontwikkelmogelijkheden;
  • bereid is in de regio te reizen (als de coronaperiode voorbij is) en 1x per 6 weken bijeenkomsten met de andere (loopbaan)coaches bij te wonen (bij 1 van de deelnemende corporaties)
  • gemiddeld een dag per maand vrij kan maken voor minimaal een jaar (binnen werktijd);

Jouw persoonlijkheid:
Je bent van nature bezig met ontwikkelen en groeien en weet dat over te dragen aan andere mensen. Je weet medewerkers te ondersteunen en enthousiasmeren over opleiden en ontwikkelen. Dit doe je in de vorm van ontwikkelgesprekken. 

Als jouw interesse hier ligt, kun je bij Corporaties in beweging ook workshops/webinars geven. In ieder geval ben jij de ambassadeur binnen jouw corporatie voor Corporaties in beweging! 

Wat kun je verwachten
Binnen de groep loopbaancoaches wordt je meegenomen in de uitvoering van de rol. Met name wordt je ingewerkt in de loopbaancoaching. Je krijgt van Corporaties in Beweging de gelegenheid om langs te gaan bij collega-corporaties  en via de verschillende gesprekken een beeld te krijgen hoe zij werken. Je bent loopbaancoach voor de andere corporaties in het samenwerkingsverband. Je wordt in de gelegenheid gesteld om deze rol in werktijd uit te voeren (2 uur per week). 

Ben jij de loopbaancoach die wij zoeken?
Solliciteer dan via contact@corporatiesinbeweging.nl.
We ontvangen graag een actueel CV en een motivatie van je. Meer weten over de functie? Bel dan met Renate van Dam, op telefoonnummer 06 511 67 491.