Corporaties in Beweging (CIB) is een actief samenwerkingsverband van 22 woningcorporaties in de regio Rotterdam-Den Haag.
Met veel enthousiasme werken wij aan flexibele en duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. Corporaties in Beweging inspireert medewerkers van corporaties om hun vaardigheden verder te ontwikkelen. Daarvoor organiseren we van alles: events, workshops en webinars, intervisie en coaching.
Onze ambitie? Het netwerk van onze medewerkers vergroten, kennis delen én van elkaar leren. Wij zoeken een:

Projectleider (ongeveer 24 uur per week)

 

Word jij de spil tussen deze 22 corporaties?
Herken jij je in de woorden creatief, initiatiefrijk, daadkrachtig en beweeg jij je gemakkelijk in verschillende organisaties met oog voor de verschillende belangen? Dan ben jij misschien wel de juiste persoon voor deze veelzijdige rol!

Wat ga je doen?
Je bent een belangrijke spil in het samenwerkingsverband! Je maakt het werkplan en de begroting, en stemt deze af. Bij de invulling van de vraag, ‘wat gaan we doen dit jaar en met welk doel?’ speel jij een centrale rol. Je durft beslissingen te nemen, óók als de meningen verschillen. Tegelijkertijd snap je als geen ander hoe de belangen liggen; je bent omgevingssensitief.

Om te kunnen realiseren wat je voor ogen hebt, heb je contact met de verschillende corporaties. Daar werken we op dit moment met een stuurgroep, deelnemersgroep en verschillende werkgroepen. De werkgroepen zijn ingedeeld naar verschillende thema’s. Ook zijn er werkgroepen om met jou de bijeenkomsten en events te organiseren. De leden doen hierin veel zelf, maar niet los van jou. Daarnaast coördineer je de interne pool van 8 loopbaancoaches. De loopbaancoaches adviseren individuele medewerkers bij hun ontwikkeling.

Ook werk je nauw samen met de zogenoemde ‘matchmaker’. De matchmaker zet zich in voor het uitwisselen van medewerkers tussen corporaties. Samen regelen jullie dat medewerkers stage kunnen lopen bij verschillende corporaties, en soms ook bij andere organisaties buiten de sector.
Daarnaast zorg jij voor zichtbaarheid en herkenbaarheid van CIB op social media. Samen met de communicatieadviseur binnen CIB verzorg je de communicatie.

Kortom jij bent een professional die:
– een HBO- WO werk- en denkniveau heeft
– je voldoening haalt uit netwerken en verbinden
– op alle niveaus binnen de corporaties kan communiceren
– een aanjager is, zelfstandig doelen weet te stellen en jezelf kunt motiveren
– accuraat en stressbestendig is en als geen ander weet overzicht te houden
– goed kan samenwerken, maar je ook in een solopositie op je plek voelt
– zich realiseert dat alle rollen binnen CIB door interne medewerkers worden uitgevoerd en dat de prioriteiten kunnen verschillen
– zich voor 3 jaar wil verbinden aan het samenwerkingsverband en de daarbij behorende corporaties.

Procedure
Deze functie zetten we voorlopig alleen intern bij alle deelnemende corporaties uit. Bij jouw corporatie word je ‘volledig vrijgemaakt’ voor deze functie. Je wordt vanuit je corporatie gedetacheerd naar ‘Publiek werkt samen’, de samenwerkingspartner van Corporaties in Beweging.
We willen het liefst dat je op 1 maart 2021 begint. En de eerste maanden wordt je ingewerkt door de huidige projectleider.

Ben jij de projectleider die we zoeken?
Solliciteer dan voor 11 januari 2021, via contact@corporatiesinbeweging.nl. We ontvangen graag een actueel CV en een motivatie van je.
Het eerste gesprek is op maandag 18 januari 2021 met Wim Gijsbertse, directeur Publiek werkt samen en Renate van Dam, Projectleider Corporaties in Beweging. Het tweede gesprek vindt plaats met de stuurgroep van Corporaties in Beweging.

Meer weten over deze mooie functie?
Bel of mail dan met Renate van Dam, telefoonnummer 06 511 67 491; renate.vandam@publiek.nl.