“In de praktijk”– BRANDBEWUST

Inhoud

Voor veel corporaties is brandveiligheid en brandbewustheid een steeds belangrijker thema. Op veel gebieden zijn we hier allemaal op onze eigen manier al mee bezig. Dit thema is namelijk niet alleen belangrijk voor onze bewoners, maar zeker ook voor ons als medewerkers binnen de corporatie.
In het voorjaar willen we dan ook een interactieve training geven door en bij de brandweer. In spelvorm wordt duidelijk wat brand met je kan doen, om zo het brandbewustzijn ook echt te beleven.
Naast een presentatie vanuit de brandweer willen we ook ruimte inplannen om van elkaar te leren. Wat doet jouw corporatie met dit thema en waar kunnen we van elkaar leren.
We geven een uitleg over wat Corporaties in Beweging in het algemeen doet en voor jou kan betekenen.

De thema’s die besproken zullen worden, sluiten aan op jullie werk. Het gaat dus zeker een leuke, informatieve en interactieve ochtend worden!

Voor wie

De “in de praktijk” bijeenkomst is bestemd voor iedereen met interesse in brandbewustzijn. Dit kunnen complexbeheerders, wijkbeheerders maar ook opzichters zijn.

Begeleider

De “in de praktijk” bijeenkomst wordt georganiseerd door Martijn Zuur van Woonbron.

Locatie

De locatie voor deze “in de praktijk” is : Brandweerkazerne Ridderkerk, Mr. Troelstrastraat 2, 2982 AX  Ridderkerk

Datum

Woensdag 22 april 2020. We starten om 09.00 uur en sluiten rond 13.00 uur met een gezamenlijke lunch.

Medio juni 2020 willen we een dergelijke bijeenkomst ook in de regio Delft houden. Meer informatie hierover volgt zo spoedig mogelijk.

Kosten

De “in de praktijk” bijeenkomst is kosteloos.

Je kunt je inschrijven via Corporaties in Beweging. Graag een mail naar contact@corporatiesinbeweging.nl met je naam, e-mailadres en bij welke corporatie je werkzaam bent vermelden.