Basistraining MS Teams                     

Na afloop van deze Microsoft Teams training kun je zelfstandig aan de slag met Microsoft Teams. Je kent zowel de basis als de geavanceerde functionaliteiten. Daarnaast leer je om zelf een team aan te maken en deze efficiënt in te richten, audio- en videovergaderingen te organiseren, chat-conversaties te houden en de Microsoft (Office) 365-apps binnen Microsoft Teams te gebruiken. Tot slot zul je na afloop de vragen “Wat is Microsoft Teams?”, “Wat zijn de voordelen van Microsoft Teams?” en “Hoe kan ik Microsoft Teams optimaal inzetten binnen mijn eigen organisatie?” moeiteloos kunnen beantwoorden.

Datum
Maandag 12 april van 13.30 uur tot 16.30 uur online. Het webinar wordt gegeven via Teams. Je krijgt van tevoren een uitnodiging.

Het gebruik van een tweede device (scherm, telefoon, i-pad) of scherm delen kan prettig werken. Eén beeldscherm om de Teams-vergadering te openen en één om mee kunt klikken in Microsoft Teams.

Trainer

Het webinar wordt gegeven door bureau ExplainIt. Er kunnen maximaal 10 deelnemers meedoen.

Doe jij mee?
Je kunt je inschrijven bij Corporaties in Beweging, e-mail contact@corporatiesinbeweging.nl
Graag je naam, e-mailadres en bij welke corporatie je werkzaam bent vermelden.

Kosten
De kosten voor deze workshop zijn per persoon 50 euro, exclusief btw. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao).
We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget of (als dat niet toereikend is) van je salaris.